«

»

jan 01

Het Cambridge dieet volgen

Cambridge dieetHet volgen van het Cambridge dieet kan een flinke onderneming zijn, er zijn verschillende stappen waar rekening mee gehouden moet worden. Zo moet de volger van dit dieet een aantal shake’s nemen ter vervanging van vast voedsel. Deze shakes bevatten voornamelijk eiwitten. Deze eiwitten zijn namelijk eenvoudig om te zetten in bruikbare stoffen in plaats van vetten. Jouw lichaam heeft deze eiwitten namelijk nodig voor spieren, botten, weefsels en nog veel meer. Jouw lichaam zit ermee vol. Door dit gebruik voorkom je dat jouw lichaam voedsel omzet naar vetten. Deze vetten zouden er namelijk voor kunnen zorgen dat jij nooit van je overtollige kilo’s afkomt.

Overtollige kilo’s

Bijna iedereen die aan een dieet begint die doet dat om zijn of haar overtollige kilo’s kwijt te raken, deze kilo’s kunnen ernstige gevolgen hebben voor je lichaam. Je lichaam met daarbij specifiek genomen je knie en rug hebben namelijk een limiet, bij iedereen is deze verschillend. Dit limiet wordt aangegeven door toenemende pijnen in spieren en gewrichten. Deze pijnen zijn te voorkomen door bijvoorbeeld goed op gewicht te zijn en (bijna) geen overgewicht te hebben. Deze extra kilo’s belasten namelijk jouw spieren enorm. Je moet ze overal mee naartoe slepen en ze blijven er maar aanhangen. Het Cambridge dieet is een van de vele diëten die u kan helpen in de strijd tegen overtollige kilo’s.

Het Cambridge dieet

Ieder dieet bestaat uit stappen en fases, zo ook het Cambridge dieet, dit dieet bestaat uit maar liefst 6 stappen. Deze stappen zorgen er samen voor dat jij de gewenste kilo’s verliest en erna op het gewenste gewicht blijft. Het is erg belangrijk dat jij alle stappen doorloopt en goed afsluit. Het kan anders wel eens zo zijn dat jij eindelijk op je streefgewicht zit en er vervolgens weer allerlei kilo’s aankomen. Deze kilo’s kunnen eraan komen doordat het dieet niet goed word afgesloten. In stap 6 krijg jij namelijk te maken met een normaal en degelijk eetpatroon van 1500+ calorieën per dag. Dit haat dan om een normale, gezonde voeding en slechts één Cambridge product per dag. Zoals je waarschijnlijk al doorhebt word het gebruik van Cambridge producten langzaam afgebouwd en het gebruik van alledaagse voedingsproducten, langzaam opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat je lichaam niet ineens te maken krijgt met enorm veel producten die afgebroken moeten worden.

Vetten

Als je de Cambridge producten niet stapsgewijs zou afbouwen en ineens weer begint met eten dan zorgt dat er namelijk voor dat je lichaam, deze producten om gaat zetten in vetten. Dit komt alleen maar doordat je lichaam niet gewend is om deze producten af te breken. Lichaamsvetten ontstaan dus voornamelijk eigenlijk door ontwenning. Als je gewend bent om 1500 calorieën per dag te verbranden dan kan jouw lichaam dat. Als je dat net doet nadat je afgevallen bent met behulp van de Cambridge shakes, zorgt dit ervoor dat jouw lichaam ineens flink veel vetten opbouwt. Hierdoor zal jouw overtollig gewicht weer terugkomen en vaak nog extra kilo’s meenemen ook. Sluit ieder dieet dus goed af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>